The Studio (Boulder)

Dreamed to bridge business, collaboration, privacy and gallery spaces, The Studio (Boulder) is built around a vision of a diverse and wonderful space that can support artists, technologists and entrepreneurs. The Studio (Boulder) holds a collection of private workshops, offices and dedicated desks within a greater collaborative, shared space. Behind the closed doors of member’s spaces is where the work gets done, but the public space was designed to encourage creative collaboration. The Studio (Boulder)’s lounge, community kitchen, conference room and mezzanine host inspired discussions and foster potential.

Designed with an ‘industrial chic’ aesthetic, the space functions not only for collaboration but also as gallery and venue. By keeping some of the raw industrial elements of the space and combining them with high end finishes, natural light, art, a vintage airstream trailer and reclaimed materials the result is an old rustic feel within a modern, industrial space.

 

Founders Jen Lewin    |    William Goodrich